Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepanelen-utrecht.nl
Zonnepanelen-utrecht.nl

Zonnepanelen zelf plaatsen

Als je zonnepanelen gaat kopen en je wilt geld besparen op de totale kosten dan is een optie om te overwegen om de zonnepanelen zelf te gaan plaatsen. Dit hoeft niet zo moeilijk te zijn voor de handige klusser en in het geval je een plat dak hebt. Het is echter wel een grote opgave om de omvormer op het elektriciteitsnet in de meterkast aan te sluiten. Het is dus slim om zelf de zonnepanelen op het dak te plaatsen om daarna een elektricien het stroom aan te laten leggen en te verbinden met de meterkast. Een vakman weet gewoon hoe alles moet. Tevens weet je dat je ook geen angst hoeft te hebben voor een verkeerde aansluiting. Mocht dat immers zo zijn, dan kun je hier een vervelende ervaring door krijgen.

 

Wat bespaar je?

Het is natuurlijk goed om vooraf te weten wat het kost om de hele klus te laten doen. Zo kun je het vergelijken met het zelf plaatsen en de kosten van het inhuren van een elektricien. Door een aantal offertes op te vragen voor de zonnepanelen en voor het laten plaatsen van de zonnepanelen kun je zien wat de bedrijven hiervoor rekenen. Vervolgens kun je snel de keuze maken om het te laten doen of om het zelf te gaan doen. Over het algemeen rekenen bedrijven in provincie Utrecht zo een €150 euro tot €450 euro om een omvormer en het zonnepaneel systeem op het net aan te sluiten.

 

Waar kun je terecht voor zonnepanelen in provincie Utrecht?

Als je in een van de gemeenten in de provincie Utrecht woont en overweegt om zonnepanelen aan te schaffen dan is het verstandig om eerst het aanbod te vergelijken. Elk zonnepaneelbedrijf hanteert natuurlijk andere prijzen en is het goed om te weten wat de gemiddelde marktprijs is om niet teveel voor jouw panelen te betalen. Door meerdere offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken kun je besparen op je aankoop.

 

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs