Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepanelen-utrecht.nl
Zonnepanelen-utrecht.nl

Subsidie zonnepanelen Utrecht 2016

In 2016 waren er verschillende subsidies voor zonnepanelen. De meest bekende van dit moment is de ‘Asbest Eraf, Zonnepanelen Erop’ regeling. Hierbij worden grote schuren vrijgemaakt van asbest, krijgen ze een nieuw dak en vervolgens ook nog eens zonnepanelen erop. Van schadelijk voor de gezondheid wordt het dus een duurzame energiebron een uitstekende regeling.

De voorgaande subsidies

In het jaar 2012 en 2013 zijn er verschillende subsidies geweest om particulieren te helpen om zonnepanelen te krijgen op het dak. Meestal kreeg je tot €650 euro terug. Deze regeling is er in 2015 helaas niet meer.

Sportverenigingen en subsidies voor zonnepanelen

Voor sportverenigingen zijn er ook subsidies mogelijk wanneer ze zonnepanelen kiezen. Het is mogelijk om meerdere zonnepanelen te nemen om zo op termijn gratis energie op te wekken. Het gaat vaak om een lange termijn beslissing waar iedereen van kan genieten binnen de sportvereniging.

Zijn zonnepanelen ook aantrekkelijk zonder subsidie?

Hoewel een subsidie helpt om de terugverdientijd te verkorten voor de zonnepanelen en het rendement te verhogen kunnen we volmondig zeggen dat het aankopen van zonnepanelen zonder subsidie ook aantrekkelijk is. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Kies ook voor zonnepanelen en een goede subsidie! Kies voor een duurzame energiebron! Kies voor de toekomst.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs